The uninvited


Skådespelare:
Emily Browning, Arielle Kebbel m.fl
Utgivningsår: 2009
Kategori: Rysare, Thriller
Längd: 84 minuter

Lite kort om filmen:
Efter att ha tillbringat tid på en psykisk klinik, för att hantera förlusten av mamman, får Anna komma hem, vilket inte blir allt hon hade väntat sig. Under tiden Anna varit borta har hennes pappa hunnit gå och förlova sig med Rachel, kvinnan som tog hand om Annas mamma fram till det att hon dog.
Hon tycker genast illa om Rachel och fattar snart misstankar mot henne, när Anna bestämmer sig för att ta reda på exakt vad som hände den kvällen då mamman dog. Hon blir livrädd när hennes mammas ande söker upp henne och anklagar just Rachel för att ha mördat henne och ber Anna att hämnas hennes död.
Anna försöker varna hennes pappa, som vägrar att lyssna. Så till slut tar Anna och hennes syster Alex saken i egna händer och börjar gräva i Rachels förflutna. Dom kommer snart fram till att Rachel inte är den hon säger sig vara, utan istället en mördare som kommit undan med det.

Så här tycker jag:
Ja, vad kan man säga om en film som The uninvited? Mer än att den är bra, menar jag. För det här är en riktigt bra film, och väldigt spännande också. Den var däremot inte lika läskig som jag hade förväntat mig, men det händer någonting hela tiden så man tänker egentligen inte på att spökena var lite smålöjliga. Det som tilltalade mig mest med The uninvited var slutet. Man blir förvånad av slutet, det var inte alls som man hade tänkt sig att det skulle vara. Och såna filmer gillar jag.

Betyg:
The univited får fem silverstjärnor av fem för att det är en av dom bästa filmerna som jag har sett under 2009. Däremot vet jag inte om det är för att jag knappt har sett några speciellt bra filmer under året eller för att filmen faktiskt var så bra som jag tycker att den var. Men i vilket fall som helst så tycker jag att filmen är värd att se.

/Nath.

Kommentarer
Postat av: emma

åh den vill jag se! (:

2009-12-16 @ 23:03:13
URL: http://frokenbitterfitta.blogg.se/
Postat av: Emmelist

det är bra egenskaper, verkligen :)allt bra ikväll?

2009-12-17 @ 19:06:37
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Malin Carlehorn

Fin blogg :D

2009-12-17 @ 19:42:59
URL: http://ghettot.blogg.se/
Postat av: Emmelist

ja livet har många goda överraskningar :dvad har du gjort ikväll då?

2009-12-18 @ 23:45:05
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Em

Jag hatar rysare.. :D

God morgon!

2009-12-20 @ 07:16:21
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback