The final destination.

Skådespelare; Bobby Campo, Shantel VanSanten, Nick Zano, Haley Webb.
Utgivningsår; 2010.
Regissör; David R. Ellis.
Kategori; Rysare/ thriller.
Längd; 78 minuter.

Lite kort om filmen;
Vännerna Nick, Lori, Hunt & Janet planerar att spendera dagen på en speedwaybana, men när dom väl är där "drömmer" Nick att det händer en hemsk olycka som dödar alla som befinner sig där. Han inser snart att det inte var en dröm utan ett varsel om framtiden & ser till att få med sig vännerna & ett par andra personer därifrån. Dom hinner bara ut därifrån innan dom hör smällar, skrik & hela stället rasar ihop & exploderar.
Efter ett tag börjar alla dom personerna som överlevt olyckan dö en efter en & vännerna kommer snart fram till att det var förbestämt att dom skulle dö på speedwaybanan & att ödet nu är på väg ikapp som. Dom bestämmer sig för att ta kontakt med alla personerna som det gäller för att försöka rädda så många som möjligt..

Så här tycker jag;
Jag tycker faktiskt att den här filmen var riktigt bra, trots att den var så blodig som den var. Handlingen håller ända fram till slutet & den var riktigt spännande för man visste att det när som helst kommer att hända någonting, man vet bara inte vad som kommer att hända..

Betyg;
The final destination får 3 stycken silverstjärnor plus ½ utöver dom tre, med motiveringen att den var spännande & riktigt bra gjord. Anledingen till att den åker ner från 4 silverstjärnor som jag tänkte ge filmen först är att den är alldeles för blodig & dom flesta "olyckorna" var riktigt nasty.

/Nath


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv; nää vill inte vara din syster längre tessie xD skoja.. :O

2010-03-16 @ 16:45:10
URL: http://sandraneves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback